People in a business meeting or interview

Kehitä liiketoimintaasi parhaiden asiantuntijoiden kanssa

Surveypalin palautteenhallinnan ammattilaiset auttavat sinua.

Sovi tapaaminen

Surveypalin tehtävänä on auttaa asiakkaita kasvamaan parantamalla asiakas-, henkilöstö- ja brändikokemusta. Kokenut palautteenhallinnan ammattilaistiimimme auttaa sinua luomaan joustavia palauteprosesseja, jotka edistävät liiketoimintaa organisaation kaikilla tasoilla.

Rakennetaan parempia palautteenhallintaprosesseja, yhdessä.

Surveypal on niin helppokäyttöinen, että voit rakentaa palauteprosessin itse. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme kuitenkin hyödyntämään asiantuntijoitamme.

Miksi jatkuva palautemalli on yrityksille niin tärkeä?

Tunnetut brändit pärjäävät vuosittaisissa mittauksissa palautteenkeruun ansiosta. Säännöllisen palautteen avulla on helpompi seurata saavutuksia ja välttää virheitä. Sama koskee asiakaspalautteita. Mitä pidempään toimit ilman palautetta, sitä hankalampaa on reagoida ja parantaa suorituskykyä.

Jatkuva palaute auttaa yritystäsi asettamaan fiksumpia tavoitteita ja parantamaan asiakas- ja henkilöstökokemusta. Nopeatempoinen maailma vaatii ketteryyttä ja siten myös jatkuvaa palautetta.

Tule pois pimennosta rakentamalla jatkuva palautemalli. Me autamme.

Yritystason ratkaisut

Surveypalin yritysratkaisujen avulla voit seurata, mitata ja parantaa asiakas-, työntekijä- ja brändikokemusta kaikilla liiketoimintasi osa-alueilla.

Ota yhteyttä