People collaborating in front of a laptop

Markkinatutkimus

Kehitä huipputuotteita ja kerää brändikokemustietoa markkinatutkimusten avulla

Surveypal-palautealustan avulla rakennat lyömättömän brändikokemuksen.

Sovi tapaaminen

Nosta asiakas liiketoimintasi ytimeen

Surveypalin avulla voit toteuttaa markkina-, tuote- ja bränditutkimuksia sekä kerätä tietoa asiakkaiden tai valitsemiesi kohderyhmien kuluttaja- ja brändikokemuksesta.

Markkina tutuksi

Ymmärrä paremmin yrityksesi markkinaa tai toimialaa. Tunnista asiakkaiden tarpeita ja markkinoiden mahdollisuuksia pysyäksesi aina askeleen edellä.

Markkinasegmentointi

Seuraa kuluttajakäyttäytymistä eri markkinasegmenteissä optimoidaksesi markkinointikampanjasi. Määrittele asiakaspersoonia, sitouta prospekteja ja asiakkaita ja paranna konversioprosenttia.

Market research product survey

Tuotetutkimukset

Kehitä korkeamman lisäarvon tuotteita ja palveluja, jotka ratkaisevat todellisia ongelmia ja tarjoavat paremman asiakaskokemuksen.

Bränditutkimus

Vakiinnuta ja vahvista brändisi asemaa kehittämällä palautetietoja hyödyntävä bränditutkimusstrategia. Tunnista uhkia ja mahdollisuuksia ja seuraa kuluttajien tietoisuutta ja kokemuksia brändistäsi.

Markkinatutkimuspaneelit

Kuluttajapaneelin avulla saat yhteyden 50 miljoonaan rekisteröityneeseen kuluttajaan eri puolilta maailmaa.

Surveypalin yhteistyökumppaneihin kuuluu maailman johtavaa kuluttajapaneelia ylläpitävä Cint. Yhteistyön ansiosta löydät itsellesi juuri oikean kohderyhmän erittäin kustannustehokkaasti.

Haluatko tietää lisää?