Tehokkaat ja joustavat kyselyt jokaiseen tarpeeseen

Kyselytyökalumme avulla yli 600 yritystä ja organisaatiota ympäri maailmaa saa vastauksia kriittisiin liiketoimintakysymyksiinsä. Luo kyselyitä vaivattomasti ja jaa ne tehokkaasti kohdeyleisöllesi.

Kyselyiden luominen käden käänteessä

Kyselyiden teko työkalullamme on sujuvaa. Raahaa ja pudota haluamasi elementit kyselyyn ja muokkaa ilme brändisi näköiseksi.

Luo monikielisiä kyselyitä ja hyödynnä edistyneitä logiikkasääntöjä tarjotaksesi miellyttävän vastauskokemuksen. Tuloksena on tyylikäs ja käyttäjäystävällinen kysely kaikilla laitteilla!

Asiakkaiden suusta

5.0 / 5.0


“Yhteistyö Surveypalin ja heidän tiiminsä kanssa on ollut mahtavaa. Heillä on loistava tuote, joka toimii hyvin ja tarjoaa tarvitsemasi oivallukset asiakkailtasi.”

5.0 / 5.0


“Surveypalin avulla olemme voineet parantaa asiakaskokemustamme analysoimalla ja viemällä asiakaspalvelumme seuraavalle tasolle.”

5.0 / 5.0


“Surveypal auttaa meitä näkemään, kuinka onnistumme asiakkaidemme kanssa päivittäisessä toiminnassamme”

G2 logo for reviews

Jaa kyselysi laajasti, maksimoi vaikutus

Kyselytyökalumme tekee jakelusta helppoa – kyselysi leviää linkin, sähköpostin, tekstiviestin, QR-koodin, verkkosivusi tai integraation kautta vain parilla klikkauksella.

Seuraa tuloksia reaaliajassa

Kyselytyökalumme sisältää tulostaululähtöisesti reaaliaikaiset vastaukset, joten pysyt jatkuvasti informoituna kyselyidesi etenemisestä.

Yhdistele ja vertaile vastauksia, lataa tiedot analysoitavaksi tai vastaanota automaattiset ilmoitukset tietyistä vastauksista sähköpostiisi.

Integroituva rajapinta

Tarjoamme monipuoliset integrointimahdollisuudet esim. Zapier, Genesys, Salesforce, Hubspot, Severa ja Zendesk, joten arvokas palaute virtaa saumattomasti siellä missä sitä tarvitaan.

Autamme myös mielellämme kustomoimaan räätälöityjä integraatioita. Lisäksi laaja rajapintamme mahdollistaa datan viennin haluamiisi järjestelmiin.

Tietoturvasi on meille tärkeää

Yli 16 vuoden kokemuksella Surveypal suhtautuu tietoturvaan vakavasti. Yksityisyys, turvallisuus ja GDPR-vaatimustenmukaisuus sekä tuki yksittäiselle kirjautumiselle (SSO) ovat kehittämisemme kulmakivet.

Surveypal on myös ISO 27001 -sertifioitu, mikä osoittaa sitoutumisemme asiakkaidemme tietojen suojaamiseen.

5-tähden asiakastukitiimimme

Asiakastukitiimimme on valmis auttamaan sinua hyödyntämään Surveypal-alustan parhaat puolet. Saat apua puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa – tai voit opetella itse tukikeskuksessamme.

Kuinka voimme auttaa?

Luo tarpeisiisi sopivat kyselyt nopeasti ja sujuvasti.