Viime kuukausina Surveypal-tiimi on tehnyt kovasti töitä vastatakseen ja ylittääkseen asiakkaidemme odotukset, samalla kun olemme vahvistaneet tietoturvan hallintatapojamme. Työmme kantoi hedelmää helmikuussa 2024, kun saimme päätökseen ISO 27001:2022 -sertifioinnin auditoinnin onnistuneesti.

ISO 27001 on yksi tunnetuimmista ja laajalti hyväksytyistä tietoturvan standardeista maailmalla. Se tarjoaa vankan perustan riskienhallintaan, kyberturvallisuuteen ja toiminnalliseen huippuosaamiseen. Sertifikaatin saavuttamiseksi itsenäinen tietoturvatarkastaja vahvisti Surveypalin noudattavan jatkuvaa ja järjestelmällistä tapaa suojella yrityksemme ja asiakkaidemme tietoja.

Vaikka tietoturvastandardien noudattaminen ei olekaan pakollista, me uskomme sen olevan olennaista kaikille yrityksille, erityisesti asiakaskokemuksen alalla. Tunnetun sertifikaatin avulla näytämme sitoutumisemme suojata toimintaamme ja asiakkaidemme etuja.

Projektin taustalla oli halu suojata sekä meitä itseämme että asiakkaitamme. Kun työskentelee ISO 27001 -sertifioidun kumppanin kanssa, asiakkaat voivat luottaa siihen, että heidän tietonsa ovat turvassa ja tuoteturvallisuus on etusijalla.

Nykyisessä uhkakuvien maailmassa on elintärkeää tunnistaa ja hallita riskejä tehokkaalla tavalla. Surveypalin sitoutuminen ISO 27001 -standardeihin tuo asiakkaillemme mielenrauhaa ja vakuuttaa heidät siitä, että tuotteemme ja heille uskotut tiedot ovat turvassa kyberuhkilta.

Tietoturvapäällikkömme Pasi Lindholm kertoo, mitä sertifikaatti merkitsee Surveypalille ja asiakkaillemme:

“ISO 27001 -sertifikaatti osoittaa asiakkaillemme ja sidosryhmillemme, että hallitsemme tietoturvariskejämme ammattimaisesti. Jatkuva parantaminen takaa, että käytössämme on uusimmat työkalut ja menetelmät tietoturvan ylläpitämiseksi.”

Toimitusjohtajamme Kalle Reunanen sanoo:

“Luottamus on elintärkeää pilvipalveluita tarjoaville yrityksille, varsinkin kun kyse on asiakastiedon ratkaisuista. Surveypalin ISO 27001 -sertifikaatti rakentaa luottamusta ja todistaa sitoutumistamme asiakastietojen suojaamiseen.”

Surveypal

Kaikki mitä tarvitset asiakaskokemuksen johtamiseen ja parantamiseen. Lue lisää surveypal.fi, tai

Similar Posts