Jos tunnet yhtään samoin kuin me, olet luultavasti kyllästynyt kirjautumaan sisään ja vaihtelemaan useiden eri sovellusten välillä saadaksesi työsi tehtyä – puhumattakaan turvallisuusuhista ja identiteetinhallinnan haasteista, joita tämä prosessi aiheuttaa organisaatiollesi. Me ymmärrämme sinua! Olemmekin iloisia saadessamme kertoa, että 

Surveypalin käyttäjät voivat nyt ottaa käyttöön SSO-kertakirjautumisen (Single Sign On) saadakseen turvallisen ja helpon pääsyn käyttäjätileilleen

Mikä on Single Sign On eli kertakirjautuminen? 

Kertakirjautumisen (SSO) avulla voit antaa tiimisi jäsenille yhden ainoan käyttäjätilin (käyttäjätunnus ja salasana), jonka kautta heillä on pääsy kaikkiin eri järjestelmiin ja sovelluksiin, joita organisaatiosi käyttää. Kun sinulla on Surveypal-käyttäjätili ja kertakirjautuminen valittuna yrityksellesi, voit sallia käyttäjillesi sisäänkirjautumisen myös Surveypal-tilille heidän SSO-käyttäjätunnuksellaan. 

Kuinka voin ottaa kertakirjautumisen käyttöön Surveypalissa?  

Surveypal tukee SSO-kertakirjautumista Azure Active Directoryn, Oktan tai minkä tahansa muun tunnistetietopalvelun kautta, joka käyttää OpenID Connect-protokollaa. 

Konfiguroi Azure AD Surveypalille 

Azure Active Directory on Microsoftin pilvipohjainen pääsynhallinta- ja tunnistautumispalvelu. 

Azure AD:n ja Surveypalin välisen integraation konfiguroimiseksi tarvitset voimassa olevan Azure AD -lisenssin ja Surveypal-tilauksen, jossa on otettu SSO-kertakirjautuminen käyttöön. Jos SSO ei ole tilauksessasi aktivoitu, ota meihin yhteyttä sales@surveypal.fi

Yksityiskohtaisemmat ohjeet integraation konfiguroimiseen löytyvät täältä.   

Okta ja Surveypal  

Oktan pilviohjelmisto tarjoaa organisaatioille identiteetinhallintapalveluita. 

Integroinnin aloittamiseksi tarvitset ainoastaan Okta-käyttäjätilin ja Surveypalin admin-käyttäjätunnukset. Konfiguroiminen on helppoa ja vaivatonta.  

Surveypalin ja Oktan yhteensovittaminen on selitetty vaihe vaiheelta täällä

Ota OpenID Connect käyttöön Surveypalille  

OpenID Connect (OIDC) on tunnistetietojärjestelmä, joka mahdollistaa asiakkaille loppukäyttäjän identiteetin varmentamisen. Voit aktivoida SSO-kertakirjautumisen Surveypalissa käyttäen mitä tahansa palveluntarjoajaa, joka tukee OIDC-protokollaa.

Miksi ottaa SSO-kertakirjautuminen käyttöön Surveypalissa? 

Huolellisesti toteutettuna SSO-kertakirjautumisjärjestelmä voi nostaa tuottavuutta, parantaa tietoturvaa sekä edistää IT:n seurantaa ja hallinnointia. Kertakirjautumisjärjestelmien nousun taustalla on väsyminen salasanoihin, pilvipohjaisten ratkaisujen suosio sekä IT-osastojen tarve työnsä yksinkertaistamiseen. 

Tässä muutamia esimerkkejä Surveypalin kertakirjautumisen hyödyistä: 

Parempi käyttäjähallinta 

Kertakirjautumisen avulla on mahdollista sallia tai estää käyttäjän pääsy Surveypal-tilille helposti ja nopeasti. Lisäksi Surveypalin käyttäjien tunnistaminen, autentikointi ja autorisointi antaa sinulle paremmat työkalut tunnistetietojen hallintaan ja lisää päivittäisten toimintojesi yksityisyyttä. 

Tarjoa parempi käyttäjäkokemus loppukäyttäjälle 

Anna Surveypal-käyttäjiesi keskittyä palautteenhallintaan – ilman salasanojen muistelun tai uudelleen asettamisen aiheuttamaa turhaa vaivaa heidän kirjautuessaan järjestelmäämme. 

Säästä ylläpitäjiesi aikaa ja rahaa   

Valtuuta ylläpitäjäsi huolehtimaan Surveypal-tilisi turvallisuudesta SSO-palveluntarjoajan kautta. Mitä enemmän säästät ylläpitäjiesi aikaa, sitä pienemmät ovat omat kulusi. 

Voisit myös inspiroitua seuraavasta

Surveypal

Kaikki mitä tarvitset asiakaskokemuksen johtamiseen ja parantamiseen. Lue lisää surveypal.fi, tai

Similar Posts